Vëllai mbeti vik.timë në ak.sidentin e fri.kshëm, 2 tra.gjedi në familjen e deputetes Gjylameti, pak muaj më parë humbi motrën

Vëllai i deputetes së PS, Blerina Gjylametit mbeti vi.ktimë në ak.sidentin e mbrëmshëm në brendësi të tunelit të Kërrabës, në aksin Tiranë-Elbasan.

Burime nga policia identifikuan vik.timën, Elton Maçolli 42 vjeç, i cili ishte ushtarak dhe punonte në bazën e helikopterëve në Farkë.

Përplasja me një maune do të rezultonte fatale për 42-vjeçarin, pasi makina shpërtheu në flakë.

Ndërkohë, kjo është tr.agjedia e dytë brenda pak kohësh në familjen e deputetes socialiste. Reth 1 vit më parë ajo ka humbur edhe një motër.

Në një vazhgim në rrjetin social të 42-vjeçarit Maçolli vihet re dedikimi që ky i fundit ka bërë për të motrën.

Do të na mungosh shumë motra jonë e madhe’, shkruan ai ku shfaqet me motrat në një foto.