Vendi ku jetojnë mijëra shqiptarë merr lajmin e keq: Do jetë shumë më e rëndë këtë herë, presim…

Vala e dytë e pandemise ne Mbretërinë e Bashkuar ka të ngjarë të jetë më v.dekjeprurëse se e para.

“Daily Telegraph” ka botuar një shkim ekskluziv këtë mëngjes, duke raportuar se qeveria Britanike është “duke punuar privatisht dhe supozon se vala e dytë e k.oronavirusit do të jetë më v.dekjeprurëse se e para, me numrin e të vdekurve të mbetet i lartë gjatë gjithë dimrit. ”

Analiza e brendshme e cituar nga Telegrafi tregon se ndërsa v.dekjet do të qëndrojnë në një nivel të lartë “për javë ose madje muaj”.

“Do të jetë më keq këtë herë, më shumë v.dekje”, tha një burim i informuar mirë.

“Ky është projeksioni që është vënë përpara Kryeministrit dhe ai tani po vihet nën një presion të madh për t’u mbyllur përsëri”.

Lexo edhe: