Vendi lëkundet nga një goditje tër.meti, ja ku ishte epiqendra…

Vendi ynë është lëkundur nga një lëvizje sizmike mëngjesin e sotëm. Sipas të dhënave të Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit(IGJEUM) lëkundja është regjistruar në Gjorm, 20 Km ne juglindje te Vlores.

Sipas të dhënave, tërmeti ka pasur nje magnitude te vogel, 2.2 dhe nuk ka asnjë raportim per deme.

Te dhenat e IGJEUM Data: 06/04/2019 Ora: 01:22:25 M=2.2 Place: Gjorm, 20 Km J-L Vlore 40.32° N, 19.63° E Thellësia: 9 KM