Vendimet e frikshme të Trump, që mund të sjellin ‘l.uftë’, ja çfarë bëri gjatë natësIsh Presidenti amerikane Donald T. ka njoftuar gjate nates ne Twitter përjashtimin nga puna te Chris Krebs, shef i Cybersecurity Agency.Krebs ka deklaruar para disa ditësh tha se zgjedhjet e fundit në SHBA janë «më të sigurtat në histori».Mesa duket kjo nuk i pëlqeu Trump.

“Më parë Doanld T. kishte insistuar të b.ombardojë impiantet iraniane të energjisë b.ërthamore. Pas një bisede të gjatë njerëzit e afërt të tij arritën ta bindin që të heq dorë nga kjo aventurë, e cila do të shkaktonte një k.onflikt më të gjerë rajonal. Ndërkohë Donald T. ka paralajmëruar reduktimin e trupave amerikane në Afganistan dhe Irak. Deri më 20 janar Donald T. do të përpiqet t’ia bëjë sa më të vështirë qeverisjen presidentit të ardhshëm Joe Biden. Gjatë javëve në vijim mbetet vetëm për të shpresuar se Donald T. nuk i kujtohet Kosova, po iu kujtua – ai mund të prezantojë ide të reja, për shembull tërheqjen e trupave të SHBA-ve nga Kosova”, shkruan Enver Robelli.