Vendimi për negociatat/ Vjen deklarata që i shuan totalisht shpresat

Teksa Këshilli Evropian është mbledhur sot në Bruksel për të diskutuar dhe pastaj për të marrë një vendim për negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, një deklarata shumë e fortë ka ardhur nga Presidentja e zgjedhur e Komisionit Evropian, Urusula von der Leyen.

Ajo  tha se është zhgënjyese dhe ndjen keqardhje për shtyrjen e zgjerimit të BE-së. Sipas der Leyen sot nuk ka shenja që të këtë vendim për zgjerimin e BE-së.