Vendos PD, kur do të ndodhë shpërthimi i madh në protesta, si do të jenë ato…

Kryesia e re e Partisë Demokratike pas mbledhjes së sotme ka vendosur datën 16 shkurt për të mbajtur protestën e madhe opozitare. Ajo do të të nisë në orën 11:00, ndërsa do të paraprihet nga protesta të tjera në qytete të ndryshme të Shqipërisë.

Kujtojmë që Kryesia e re e PD-së u mblodh dje rreth orës 17:00 për të parën herë, për t’ia lënë radhën mbledhjes së Kolegjit të Kryetarëve (sot ora 11:00) aty ku u diskutua për formën, datën dhe të gjitha detajet e protestës së opozitës. E pas kësaj mbledhje anëtarët e Kryesisë së PD-së u mblodhën sërish sot pasdite për të vendosur datën dhe orën e protestës së madhe.