Veprimtaria k.riminale brenda spitalit Covid2, zgjerohet skandali, persona të tjerë…Pas arrestimit te sanitares qe zhvati vajzen e nje pacienteje ne spitalin Covid 2 , policia po vijon hetimet për identifikimin e personave të tjerë të implikuar në këtë veprimtari k.riminale.FAX neës mëson se nën hetim për këtë rast janë edhe kater punonjës të tjerë, puno njës të ketij spitali që akuzohen dhe dyshohen se janë të përfshitë në këtë skemë korrupsioni.Njoftimi i policisë: Specialistët e Seksionit për Hetimin e Korrupsionit bënë ndalimin e shtetases T. A., 58 vjeçe, banuese në Tiranë. Kjo shtetase i është prezantuar si infermiere shtetases E. S., 30 vjeçe, e cila ka kallëzuar se gjatë muajit dhjetor, kur nëna e saj ka qenë e shtruar në spital, shtetasja T. A. e ka mashtruar duke i marrë rregullisht shuma monetare nga 5.000-6.000 lekë. Vijojnë hetimet për identifikimin e personave të tjerë të implikuar në këtë veprimtari k.riminale.