VIDEO/ Bill Gates ka paralajmëruar vde.kjen e miliarda njerëzve në 2013: Ka plan për uljen e popullsisë së botësNëse arrijmë të bëjmë një punë të mirë me gjetjen e vaksinës, reformimin e sistemit dhe institucioneve shëndetësore për reprodukcion, numri mund të ulet rreth 15%, ka deklaruar Gates në vitin 2013 në një video që po qarkullon këto ditë. Njeriu më i pasur në planet, Bill Gates, pa turp dhe frikë pranoi para publikut se qëllimi i tyre është zvogëlimi i popullsisë së botës. Deklarata e njeriut më të pasur do të ju sho.kojë dhe do ju fusë në mendime në teoritë e konspiracioneve. Flitet për anën e errët të planetit tonë, ndërsa Gates flet për numrin e njerëzve në Tokë.“Në botë momentalisht ka rreth 6.8 milijarda njerëz. Ndërsa ky numër së shpejti mund të rritet në 9 milijarda njerëz. Mirëpo, nëse bëjmë një punë të mirë me vaksinën e re, reformimin e institucioneve dhe sistemit shëndetësor për reprodukcion të njerëzve, atëherë ky numër mund të ulet për rreth 15%”, tha Gates para publikut të madh në tribunën e TED për ambientin jetësor.SHIKONI VIDEON KETU