VIDEO/ E lëshojnë po*dhën në mes te sheshit, por kapen mat! Do qeshni me lot

Me gjasë iu ka ndodhur që te jeni në një vend publik dhe diçka ju mundon.

Atëherë ju nxirrni gazrat që mundojnë dhe silleni sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Kështu ndodh në fakt me këta persona që shfaqen në pamjet e videos më poshtë.

Ata dallohen që janë duke lëshuar gazra vetëm nga një kamera termike.

VIDEO—KLIKO KETU

/Shkodranews/