VIDEO  e rëndë/ Sh.err masiv, v.ritet me çekiç i riuNjë she.rr në një fast food ka rezultuar tr.agjik. 30 persona janë përfshirë në një kon.flikt që ka përfunduar me një vi.ktimë.  I riu që vd.iq u g.odit me një çekiç.Ngjarja ndodhi në Burger King-un e Old Shoreham Road të Anglisë dhe u filmua e gjitha në kamera.SHIKONI VIDEON KETU