VIDEO/E tme.rrshme, lu.ftë si nëpër filma në mes të rrugës me bandat, vd.es biznesmeni

Një lu.ftë e vërtetë ka ndodhur mes bandave dhe një biznesmeni. Dy të ar.matosur kanë dalë nga makinat e tyre dhe i janë afruar asaj të biznesmenit duke që.lluar brenda makinës së tij. Biznesmeni është përgjigjur duke qëlluar me ar.më një nga ban.ditët, duke e lënë të vde.kur në vend. Por, më pas edhe vetë biznesmeni ka ndërruar jetë nga plagët e marra.

Video tregon se si dy personat e ar.matosur qëllojnë brenda makinës dhe biznesmeni arrin t’u kundërpërgjigjet, duke lënë njërin prej tyre të vdekur. Ndërsa grabitësi tjetër largohet me makinë.

Ngjarja e tm.errshme ka ndodhur në Georgetown, Guyana të Afrikës së Jugut.

Ndiqeni videon ketu