VIDEO E TME.RRSHME/ Plas gr.ushti për ndihmat e tërmetit

Ka përfunduar në sh.err masiv me fy.erje dhe gr.ushta shpërndarja e ndihmave pas tërmetit të qershorit në fshatin Qafëzez të Korçës.

Përplasja ka ndodhur mes disa të strehuarve në kontenier dhe përfaqësuesve të pushtetit vendor, ndërsa banorët shprehen se nuk kanë ku të shkojnë pasi shtëpitë e tyre janë shembur që me datë 1 Qershor.

Debati mes banorëve të fshatit dhe kryeplakut ka de.graduar me fy.erje të rënda dhe pë.rplasje fizike ku më pas janë përfshirë edhe persona të tjerë.