VIDEO fe.rri/ Brenda shtratit plot miza ku u dergj Anisa për 15 muaj, detaje rrë.qethëse

Më poshtë do të shikoni një video e cila sjell pamjet e rënda brenda banesës së familjes Josifi në Kombinat, ku ndodhi dhe ho.rrori i vetë flijimit.

Pamjet janë publikuar nga Top-Channel, që është futur brenda dhomës ku është dergjur për 15 muaj, trupi i Anisa Josifti dhe shtrati shihet i mbuluar nga mizat.

Krah tij, Zhaneta kishte vendosur një ventilator që të ndihmohte në largimin e erës së rëndë dhe të insekteve.