VIDEO ho.rror/ Sh.përthim në lokali, vd.es 19-vjeçarjaNjë ngjarje shumë e rëndë raportohet nga media, ku mjë vajzë 19-vjeçare ka humbur jetën në Argjentinë si pasojë e shp.ërthimit të fla.këve në tavolinën ku ishte ulur sëbashku me miqtë e saj.Lucia Costa kishte dalë me shokët dhe shoqet për herë të parë që prej momentit që filloi pandemia në San Miguel, pranë Buenos Airesit.SHIKONI PAMJET E RENDA KETU