VIDEO HORR.ORR/ Aksident i tme.rrshëm, makineria thith brenda saj punëtorin, e pabesueshme se ç’bëjnë…

Një punëtor tekstilesh është përfshirë në një aksident të tmerrshëm teksa ishte duke punuar me makinerinë.

Punëtori thithet nga makineria krejt papritur duke e rrotulluar atë disa herë. Në video duket teksa kolegët vrapojnë për ta ndihmuar duke hequr rrotullën që e mban të shtrënguar.

Punëtori u plagos në këmbë dhe në krah, ndërsa u dërguar për të marrën ndihëm e duhur në spital.

videon ndiqeni ketu