VIDEO/ Humbi jetën pas sëmundjes, burri thirrje nga arki.voli: Hapeni këtë m*t, është shumë errësirë- Plasin të qeshurat

Ndoshta nuk keni parë kurrë një ceremoni të tillë mo.rtore, teksa të gjithë familjarët dhe të pranishmit, pasi va.rrosjes së të dashurit të tyre shpërthejnë në të qeshura.

Epo për këtë është kujdesur vetë i ndjeri, për t’ua bërë largimin edhe më të lehtë…

Shay Bradley, i njohur gjithmonë si një njeri me shpirt humori, u kujdes që t’i dhuronte të qeshura njerëzve të tijtë dashur edhe pas vd.ekjes.

Sapo ar.kivoli arriti në fund, një zë i regjistruar nga ai vetë u dëgjua nga brenda arkiv.olit: “Ej, ku dreqin jam këtu? Më nxirrni! Është shumë errësirë! Prift është ai që po dëgjoj? Jam Shey, brenda në kuti. Ja, përpara jush! Kam vd.ekur!”

Familjarët e miqtë qeshën në mënyrë histerike ndërsa Shay, i humbi jetën pas një sëmundje, dha në këtë mënyrë lamtumirën e tij të fundit.

Videon e gjeni ketu: https://www.dailymail.co.uk/news/article-7570263/