Video/ Kërciti ar.ma mes të shumëkërkuarit të rre.zikshëm dhe policisë, oh zot tamam si në filma, ja momenti kur…Ua ç’a tme.rri

Një ngjarje tejet e rë.ndë ndodhi pak orë më parë, teksa Xhevahir Jonuzi, i shumëkërkuar nga policia, gjatë aksionit për arr.estimin e tij hapi zj.arr ndaj efektivëve të Policisë. Por pas p.la.gosjes nga efektivët e policisë në shk.ëmbimin e zj.a.rrit, 47-vjeçari i dën.uar me 25 vite bu.r.g për v.ra.sj.e, është dërguar në spitalin e Vlorës nën masa të shumta sigurie.

Videon e gjeni te linku më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=Ev8Y4KzJRtw&feature=emb_logo