VIDEO/ Kjo është vërtet e pabesueshme! Ajo që bën ky lojtar se keni parë ndonjëherë në jetë!

Veprimi i një pjesëmarrësve në një turne vendor në Norvegji ka shkaktuar ovacionin e të pranishmëve.

Një veprim i pabesueshëm, ndodhi në Norvegji, në Trondheim, gjatë një turneu lokal.

Ronny Solvol ‘thyen’ kundërshtarin e tij në tokë, por Cristopher Chen ngre raketën e tij dhe arrin të bllokojë topin duke e dërguar përsëri në fushën e kundërshtarit dhe duke shënuar një pikë.

Pikë që është përshëndetur me një avacion nga të gjithë të pranishmit në dhomë. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU

Lexo edhe: