VIDEO/ KUJDES, pamje të rënda, shitësin e zë korenti, bëhet dru dhe….

Shitësi së bashku me një punëtor tjetër po lëviznin objektet e dyqanit dhe ndër to edhe një pajisje elektrike. Gjatë lëvizjes së objekteve, shitësin e zë korenti duke e ngrirë në vend.

Njerëzit rreth e rrotull janë përpjekur për ta shkëputur nga pajisja elektrike duke e goditur me shkop, derisa burri është shembur përtokë duke mbetur i vdekur.

E gjithë ngjarja ka ndodhur në Indi.

videon ndiqeni ketu