VIDEO/ Ky tipi meriton të quhet “Mbreti”. Ajo që bën do ju lërë me gojë hapur!

Në të vërtetë ato që bën janë shumë të vështira, por ai i bën të duken si një lojë fëmijësh.Kyrie Irving, lojtar i Boston Celtics në NBA, është filmuar gjatë kryerjes së një ushtrimi.

Kyrie Irving bën xhunglime me dy topa basketbolli, teksa qëndron mbi dy topa të tjerë.

Irving e bëri me natyralitet të tillë që dukej si një ushtrim i parëndësishëm.

Në realitet, ka treguar ekuilibër të madh dhe teknikë. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU