VIDEO le.meri/ O Zot sa gjynah të shkretët, të shtrirë në tokë dhe pa ndjenja, ul.ërima: Mos e prek….

Vetëm pak më parë një aksident i rëndë ndodhi në zonën e Astirit në Tiranë.

Një mjet taksi u përplas fillimisht me një motor dhe më pas me një kamion.

Siç shikohet edhe nga pamjet filmike të siguruara nga Syri.net, drejtuesit i motorit ndodhet pa ndjenja I shtrirë në rrugë, ndërsa përplasja ka qenë aq e fortë sa një mjetet e përfshira në aksident ka thyer edhe barrierën rrugore.

SHIKONI VIDEON KETU