VIDEO/ Me shenja në trup dhe të larë na gj.ak, dy djemtë denoncojnë dhu.nën monstruoze të policisë

Tre të rinj nga Elbasani kanë bërë një denoncim shumë të fortë. Ata kanë denoncuar dh.un.ën që sipas tyre i është ushtruar nga Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe forcat Delta.

Amarildo Mema dhe Lojtar Qosja të dy të moshës 23-vjeç thonë në një prononcim për abcneës, se ngjarja ka ndodhur në Orikum ku ata ishin bllokuar në tr.afik pasi po ktheheshin nga plazhi i Drimadhesit.

Djemtë pretendojnë se janë dhu.n.uar nga forcat Delta të cilët i kanë nxjerrë nga dritarja e makinës dhe kanë vijuar dh.unën ndaj tyre edhe në ambientet e spitalit dhe komisariatit.