VIDEO me simbole të ISIS dhe ar.më, ish ish-komandoja shqiptare e pëson keq

Një ish-komando shqiptarë është dënuar ditën e sotme  me 3 vjet burg për shkak të publikimit të një videoje në rrjetet sociale.

Erzen Uka, 30 vjeçar, u shpall fajtor nga Gjykata e Tiranës për “nxitje, thirrje publike dhe propagandë për kryerjen e veprave me qëllime te.rroriste”.

Uka, ish-paqeruajtës në Irak u arrestua në prill të vitit të kaluar nga anti-terrori, për shkak të postimeve të tij me natyrë ek.stremiste.