VIDEO/ Ministri i Financave në spital, th.yen hundën. Dalin pamjet e incidentit që i ndodhi

Ministri gjerman i Financave përfundoi pa ndjenja sepse ra nga podiumi pak pasi kishte mbaruar fjalën e tij në një konferencë.

Ngjarja ka ndodhur të martën dhe sipas “Reuters”, ministri kishte pësuar th.yerje të hundës. Kështu i tha medias një zyrtar i cili kishte dijeni mbi gjendjen shëndetësore të ministrit.

Ministri, 61 vjeç, ra teksa zbriste nga podiumi në fund të fjalimit të tij në një konferencë e cila po transmetohej l.ive dhe qytetarët kanë parë momentet që treguan Altmaier teksa ra duke nderprere duartrokitjet e te pranshmeve qe perfunduan me duart para gojes te mbetur te shtangur e habitur nga situata qe pane.

Mjekët nxituan ti jepnin ndihmën e parë aty dhe më vonë u dërgua në spital.