VIDEO/ Në Kaliforni formohet tornado zjarri, temperatura 1000 gradë celsiusZjarret e mëdha që kanë përfshirë Kaliforninë që nga gushti kanë shkaktuar një tornado zjarri fenomen shumë I rrallë.Ekipet e zjarrfikësve që po ;luftojnë për të vendosur zjarrin nën kontroll kanë filmuar momentet e frikshme.Temperaturat kanë arritur në mbi 1000 gardë Celsius duke e kthyer zonën në një ferr dhe të krijohet iluzioni sikur je në brendësi të nxehtësisë së diellit.

Javën e kaluar, Guvernatori i Kalifornisë Gavin Neësom shpalli gjendjen e jashtëzakonshme në pesë qarqe.

SHIKO VIDEON