VIDEO/ Nëse keni këtë ‘kollë’ atëherë alarmohuni, jeni me koronavirusNjë prej simptomave më të forta të covid-19 është kolla. Por çfarë është një kollë e koronavirusit dhe nga dallon nga të tjerat/Të shtyrë nga dilema të tilla, Luckily Radio 2 i Britanisë ka ndarë një incizim audio që dëshmon për kollën e thatë te një pacienti i infektuar me koronavirus. Kur kolla është e thatë dhe pa mukus atëherë është një këmban alarmi se ju jeni të infektuar.DEGJOJENI KETU