VIDEO/ Njerëz që vua.jnë dhe fëmijë të sëmurë, situata ala.rmante te Pediatria e TiranësSituata e paraqitur kohët e fundit në në Urgjencën e Pediatrisë së Tiranës është vërtet alarmanete.Radha për të kuruar fëmijët është shumë e madhe dhe shërbimi është skandaloz, sidomos kur bëhet fjalë për pacientë të mitur. Qytetarët shprehen se duhet të presësh shumë kohë që të vijë radha e fëmijës tënd.Ata thonë se në pediatri punojnë gjithsej dy mjekë dhe tre infermierë, ndërsa numri i fëmijëve që shkojnë për vizita është shumë i lartë.

Shikoni radhën këtu