VIDEO/ Pë.rlasje shumë e ash.për mes motrës dhe vëllai në emision: Ti q.en ma bën këtë mua

Një motër dhe një vëlla, të dy të moshuar, janë përpla.sur shumë ash.për me njëri-tjetrin ditën e sotme në rubrika “Shihemi në Gjyq”, në Tv Klan. Kon.fklikti i madh ishte për ccështje prone.

Me hyrjen në fuqi të ligjit 7501, Qaniu është pajisur me tokë me një sipërfaqe totale 11 mijë e 900 m katrorë dhe menjëherë e regjistroi këtë sipërfaqe tokë. Nga ana tjetër, kunati i tij Gramozi u pajis me një sipërfaqe totale 12 mijë e 100 m katrorë. Kur ai shkoi për ta regjistruar, zyra vendore ja refuzon aplikimin.

Njëkohësisht rezulton se 3 ngastra të Gramozit krijojnë mbivendosje me 3 ngastra të Qaniut dhe ky është problemi mes tyre. Në një lidhje telefonike në studio, Gramozi u përball me zotin Qani dhe bashkëshorten e tij, që është edhe motra e tij.