VIDEO/ Pl.as keq mes motrës e vëllait në “Shihemi në gjyq”, she.rr për një pronëNë rubrikën “Shihemi në gjyq”, në Tv Klan ditën e sotme u diskutua konflikti në familje si pasojë e një prone.Vëlla e motër nga qyteti i Gjirokastrës u përballën me njëri-tjetrin. Klara kishte kërkuar që në seancën e ndërmjetësimit të kishte përballë prindërit dhe jo vëllain, por për shkak të gjendjes së vështirë shëndetësore, ata e kishin të pamundur që të ishin në studio.Klara ka një fëmijë 8 vjeç dhe u shpreh se e ka të pamundur ta rrisë vetëm me të ardhurat e saj. Ajo dëshiron që të pajiset me dokumente në emrin e saj, për hyrjen në të cilin aktualisht është duke banuar.