VIDEO/ “Rama IK”, Kryeministrin e gjen belaja në Londër

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Britaninë e Madhe, ku marr pjesë në forurmin Global të Nënshtetësisë. Gjatë mbërritjes, Rama është përballur me një suprizë të pakëndëshme. Dega e Partisë Demokratike në Londër ka organizuar një protestë kundër Ramës, ky në krye qëndronte kryetari Naim Hasani.

Rama do të flasë në Konferencën Globale të Nënshtetësisë, të organizuar nga Henley & Partners, një firmë që merret me nënshtetësitë dhe rezidencën, kryesisht për klientë të pasur, nëpërmjet programeve të nënshtetësë, pra pajisjen e këtyre personave apo familjeve të pasura me pasaporta të dyta apo të treta.

Para nisjes së kësaj konferencën Rama është përballur me protestën e demokratëve të Londrës, por kjo nuk e ka penguar numrin një të qeverisë që të vijojë sipas programit të paracaktuar.