VIDEO rrë.qethëse, nëna hedh të birin 3 vjeç nga kati i tretë, por aty një ish-sportist i…

Një ngjarje e tm.errshme është filmuar teksa një nënë ka hedhur nga kati i tretë djalin e saj por e shpëtuar ish-sportisti.

Bëhet fjalë për ish-sportistin Philip Blanks, i cili është bërë heroi i një fëmije 3-vjeçar, pasi nëna e tij e hodhi atë nga kati i tretë për ta shpëtuar sepse banesa e tyre u përfshi nga flakët e shumta në Phoenix .

28-vjeçari Blanks po bënte stërvitje në atë zonë dhe ul.ërimat e njerëzve e bënë atë që të vraponte për në vendin e ngjarjes.

SHIKONI VIDEON KETU