VIDEO rrëqe.thëse/ Bulqizë, si terr.orizoi policia fëmijët, hyri me forcë në banesë, vajza rrëfen tme.rrinPër kapjen e Feruzan Shehu,t i cili qëlloi me a.r.më ndaj biznesmenit Gëzim Balla, mbrëmjen e të premtes, Policia e Bulqizës vijon kërkimet edhe duke te.rrorizua të pafajshëm.Mësohet se uniformat blu kanë kërkuar edhe në banesën e kunatit të autorit, Lulzim Cakalli. Ky i fundit rr.ëfen në një intervistë për “Neës24” se policia i është futur me forcë në banesë, duke te.rrorizuar gruan dhe fëmijët e vegjël.Ngjarjen e tregon dhe vajza 10-vjeçare e Lulzim Cakallit, e cila mes të tjerash thekson se është fr.i.kësuar shumë dhe atë natë nuk ka fjetur fare gjumë.

“Erdhi policia, hapi derën me forcë, shtynë mamin, prishën këndin dhe kontrolluan gjithë shtëpinë. Filluan të kontrollojnë me a.rm.ë në dorë. Jam trembur shumë dhe nuk kam fjetur gjumë gjithë natën. Ishin të gjithë civilë, e kishin rrethuar gjithë pallatin. Kur hynë brenda shtynë mamin dhe thanë ku është Furizan Shehu”, shprehet e mitura.