VIDEO/ Sa e dhi.mbshme, vd.iq Andi Maloku, ja si nëna e tij ngriti kujën: Po jep shpirt për 300 mijë lek

Vetëm pak më parë Andi Makoku, me detyrë shofer i prokurorit Arjan Ndoja, ndërroi jetë në Spitalin e Traumës.

Kujtojmë se nëna e tij tha në derën e Spitalit të Traumës ditën e atentatit se djali i saj punonte për vetëm 30 mijë lekë të reja.

30 vjeçari, përpara se të ishte shofer i prokurorit Ndoja, ka punuar si punonjës policie në komisariatin e Krujës. Ndërkohë që kishte vetëm disa kohë që punonte si shofer shoqërues i prokurorit Arjan Ndoja. Ai mori dy pl.um.ba, një në mushkëri dhe një shtyllën kurrizore.