VIDEO/ Sh.okon me deklaratën pas kthimit nga Siria: Aty ishte mirë, me rregulla siç…Në një intervista të dhënë sot në Top Channel flet për herë të parë gruaja e kthyer nga Siria Floresha Rasha.Ajo rrëfen 7 vitet e kaluara në Siri, humbjen e dy burrave që iu bashkuan ISIS dhe vd.ekjen e vajzës 16-vjeçare.Ajo mbërriti në Shqipëri ditën e djeshme me tre fëmijët e saj. Ajo thotë se jeta në Siri ishte mirë, me të gjitha rregullat që ka feja islame, ndërsa tregon se aty ka edhe 15 familje shqiptare, 3 në kampin Roj dhe 12 në Al-Hol.