Video sh.okuese/ Ja si nëna detyron fëmijën vetëm 11 muajsh të pijë cigare

Një nënë e cila detyron fëmijë të tymosë cigare është kthyer në tabelë sharjes për komentuesit në internet.

Fëmija i vogël ishte vetëm 11 muajsh, teksa nëna e tij e detyronte të pinte cigare.

Fëmija e refuzon në fillim, por gruaja ia afron më shumë dhe e bën të tymosë. Mes të qeshurave dhe emocionave, gruaja kënaqet nga veprimi.

Më vonë dëgjohet zëri i një burri duke thënë “jo, jo”, ndërkohë që fëmija mundohet t’ia marrë cigaren nga dora.

Publikimi i kësaj videoje, e cila zgjat më shumë se 30 sekonda ka ngjallur kritika të shumta. Të gjithë përdoruesit kritikojnë gruan, e cila besohet të jetë nga Madridi, se e ka sulmuar fëmijën duke i vënë shëndetin në rrezik.

Shiko videon ketu