VIDEO/ Të luash me jetën… Pamjet drithëruese që kanë bërë namin në rrjet

Të luash me jetën. Kjo është ajo që të vjen ndërmend teksa sheh këto pamje që janë kthyer në virale në rrjet.Një i ri shumë i pakujdesshëm kalon shinat e trenit duke rrezikuar të përplaset nga një mjeti i pasagjerëve.

Pamjet vijnë nga hekurudha holandeze ProRail.

Sipas mediave të vendit, në 2013, vetëm 13 vde.kje ndodhën në vendkalimet kufitare në Holandë, të gjitha të shkaktuara nga pakujdesia dhe mospërfillja. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU