VIDEO tm.err/ U ngriti pusi dhe e the.r me thi.kë shokun e bu.rgut, e go.det pa pushim në bark dhe…

Një ish-i bu.rgosur ka goditur me thi.kë duke lënë të pla.gosur shokun e tij të bur.gut. Nga pamjet duket qartë se si autori është duke pritur në një parking ish-shokun e tij të b.urgut, dhe befas e godet me th.ikë duke e shtrirë përtokë.

Ai përpiqet t’i largohet dhe tërhiqet zv.arrë derisa arrin t’i largohet autorit ndërsa ky i fundit e ndjek në një distancë me th.ikë në dorë.

Ngjarja ka ndodhur në Rusi.

Shikoni videon ketu