VIDEO / Tradita e tme.rrshme, shikoni çfarë i bën dhëndri nuses…

Një video e publikuar në Facebook, tregon traditën e tme.rrshme në një fshat diku të Turqisë. Ditën e dasmës, kur nusja arriti në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri godet me shuplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie shuplakë asaj për të përmbushur kështu traditën e çuditshme.

Madje, ajo që është edhe më e tmerrshme, është fakti se të pranishmit e duartrokasin këtë akt të pabesueshëm.

Shikoni videon ketu