VIDEO/ ‘Udhëtuesi në kohë’: Ju rrëfej kur do vinë në tokë alienët, ndërsa në Shtëpinë e Bardhë…Një person i cili pretendon se është kthyer nga viti 2030, bën një zbulim tronditës mbi të ardhmen.Njeriu i prezantuar si Noa, shfaqet në kanalin në Youtube “ApexTV”, duke pretenduar ne Presidenti amerikan Donald Trump do të konfirmohet në krye të Shtëpisë së Bardhë për një mandat të dytë, ndërsa alienët do ta shfaqin veten e tyre për tokësorët.Në video, duket edhe një makineri, që pretendohet të jetë makineria e së vërtetës, e që konfirmon pohimet e Noas.

“Është provuar kur të huajt hyjnë në atmosferën e Tokës dhe do të vendosen në të gjithë hemisferën veriore. Njerëz të shumtë me influencë flasim me alienët gjatë gjithë kohës”, thotë ai, teksa paraqitjen e alienëve e përshkruan si të ndryshme nga ajo e humanëve. /Shkodranews/

VIDEO—KLIKO KETU