Vihet në siklet Dajana Shabani, moderatores i zgjidhet fustani në emision

Gjatë emisionit të mbrëmshëm ‘Casa de los 3s’, ishte i ftuar djali muskuloz Etion Reci i cili ishtë i afeksionuar pas driftit të makinave dhe garave prej shumë vitesh.

Por situata më e sikletshme ishte kur gjatë emisionit moderatores Dajana Shabani iu zgjidh fustani.

‘Nuk e di pse Etion kur drejtohem tek ty më zgjidhet fustani. Më beso nuk është me qëllim. Të shoh si vëlla’, u shpreh Dajana.

‘Çudi se unë kur të pashë thashë marshallah, nuk të mora mësysh’, tha Etioni me sportivitet, ndërkohë Zogu i Tiranës iu afrua moderatores dhe i lidhi fustanin duke thënë: Kapeni me dorë se ma hani në mësysh.