Vijojnë shifrat sho.kuese në vend, e tme.rrshme ç’po ndodh me pandeminë në vendNë përditësimin e sotëm Ministria e Shëndetësisë bëri me dije se situata vijon e rëndë.5 vi.ktima dhe 273 raste të reja janë regjistruar me Covid në vend 24 orët e fundit.