Virusi vr.as.ës mbërrin në Evropë?! Ja çfarë po ndodh, alarm nga autoritet për…

Katër persona me simptoma të ngjashme me gripin pasi hynë në Mbretërinë e Bashkuar në një fluturim nga Wuhan, toka zero e shpërthimit të Koronav.irusit janë vendosur në izolim.

Katër pushuesit kinezë që kanë udhëtuar në Mbretërinë e Bashkuar nga epiqendra e shp.ërthimit të koronavi.rusit po testohen në Skoci pasi tregojnë shenja të infe.ksionit të ngjashëm me SARS.

Prof Juergen Haas, drejtor i mjekësisë për inf.eksione në Universitetin e Edinburgh, tha që kishte tre raste të dyshuara në Edinburgh dhe tjetra në Glasgoë.