Vjen dorëheqja e parë pas publikimit të s.kandalit

Princi Andrew në Angli ka dhënë dorëheqjen nga të gjitha kompetencat e tij pas lajmeve të publikuara në media në lidhje me një skandal s eksual. Andrew, të cilit së fundmi iu publikuan foto ku festonte i djersitur me disa vajza minorene.

Princi u përfshi në këtë skandal pas hetimeve për org j itë që organizonte Jeffrey Epstein, i cili v r au veten në b urg pas arrestimit për ab uzimin me minorene.

Pas hetimeve, rezultoi se edhe Princi ishte i përfshirë në festa dhe o rgji me minorene. Madje njëra nga vajzat ka deklaruar se është detyruar shumë herë të bëjë s eks me Andrew dhe se ky i fundit ka djersitur mbi trupin e saj.