Vjen lajmi i mrekullueshëm nga Italia, vendi që u godit më keq në Evropë dhe rrezikoi mijëra shqiptarë

Ajo qe pritej mund te ndodhe keto dite.

Organizata Botërore e Shëndetit thotë se koronavirusi në Itali kulmin e mundshëm mund ta arrijë këtë javë.

“Ngadalësimi i normave të rritjes së vdekjeve është një faktor jashtëzakonisht pozitiv, në disa rajone mendoj se ne jemi afër pikës së rënies së kurbës, kështu që kulmi mund të arrihet këtë javë”, tha Ranieri Guerra, zv / drejtori i OBSH-së.