Vjet i v.r.anë vëllain biznesmen, sot i bëjnë a.tentat me t.r.itol. Detajet e rënda, autori e studioi mirë, kur doli në oborr…

Një ngjarje e rëndë tronditi mëngjesin e djeshëm familjen Kosiqi ne Maqellarë të Dibrës.

Shumë shpejt u mësua se pranë banesës së familjes Kosiqi ishte vendosur një sasi e konsiderueshme t ritoli. Madje, një pjesëtar i kësaj familje mbeti i p lagosur. Një vit më parë, banesa në pronësi të Gazmir Kosiqit u v r abiznesmeni 32- vjeçar, Elsi Kosiqi.

Nga sh p ërthimi është p lagosur djali tjeter i familjes, Ismail Kosiqi, 30-vjeç, i cili ka marrë p lagë në këmbë nga ciflat e blloqeve të betonit të murit rrethues.

“Nga hetimet e para rezulton se një sasi t ritoli është hedhur brenda rrethimit të shtëpisë së familjes Kosiqi. Në ato momente, Ismaili po ushqente bagëtitë. Me sa kuptohet, autori ka ndjekur çdo lëvizje të tij dhe pastaj e ka hedhur lëndën sh përthyese pranë kasolles. Sh përthimi ka qenë i fortë dhe i ka shkaktuar lëndime 30-vjeçarit Kosiqi”, thanë efektivë të Policisë, që mbërritën shpejt në vendin e ngjarjes.