Vra.sja e mistershme në Dukagjin, familja e vik.timës letër në mbrojtje të të akuzuarit

Familja Arra qe pak dite me pare humbi te afermin e saj nga nje vr.asje qe ende mbetet mister ne fshatin Palaj te Dukagjinit, kundershton ak.uzat e bera nga policia se autor është nipi 26 vjecar Marash Arraj. Ata madje e quajne kete aku.ze, ai nje vr.asje e dyfishte qe u eshte bere atyre pikerisht pak ore pas ngjarjes. Djali dhe vellai i vik.times duke mohuar nje fakt te tille, kerkojne zbardhjen e ngjarjes per te mesuar se kush ishte personi qe qelloi mbi 56 vjecarin ne zonen e thelle te Dukagjinit. Ato kerkojne lirimin e te afermit pasi sipas tyre nuk ka gisht ne ngjarje. Prokuroria ne seancen gjyqesore qe u zhvillua ndaj tij ka ndryshuar ak.uzen nga “v.rasje me paramendim” ne “moskallezim kr.imi”. Vete djali i vik.times Marjan Arra i ka derguar nje leter prokurorise se Shkodres ku hedh poshte faktin se kusheriri i tij ka lidhje me vr.asjen dhe kerkon qe ai te lirohet. Ne kete leter ai shkruan se mes dy familjeve nuk ka patur asnjehere konflikt apo mosmarreveshje dhe se diten e var.rimit babai dhe pjestaret e tjere te Marash Arrajt kane qene ne va.rrimin e babait te tij. Letra nuk ka marre ende nje pergjigje ndersa familja apelon qe shteti te zbardhe vr.asjen e jo te akuzoje te afermin e tyre. 26 vjecari Marash Arraj vete i ka hedhur poshte akuzat si perpara oficereve te policise gjyqesore dhe ne sallen e gjyqit ne gjykaten e shkalles se pare Shkoder. Gjykata dha per te masen arrest me burg me afat 30 dite deri ne mberritjen e akteve te ekspertimit per rrobat e tij./ShkodraNews