Whats App vjen ndryshe këtë vit, ky opsion do t’ju pëlqejë të gjithëve

Shërbimi i mesazheve WhatsApp ka nisur përditësimin e tij të parë të vitit për përdoruesit e iOS, duke theksuar risitë në bisedat grupore, redaktimin e skedarëve multimedialë dhe funksionet e prekjes.

Në hollësi, versioni i sapo lëshuar 2.19.10 i aplikacionit për pajisjet e Apple tani lejon t’u përgjigjet privatisht një mesazhi të botuar në një bisedë grupi, në mënyrë që anëtarët e tjerë të mos kenë qasje në replikën e re të mesazheve.

Për të hyrë në këtë funksionalitet, i cili tashmë ishte futur në sistemin operativ Android, thjesht shtypni mesazhin për një kohë të gjatë për të shfaqur një menu interaktive me opsionin e përgjigjes private.