Zbardhet “projekti” më i ri në lulishten e kryeministrisë, ngjan me organin mashkullor…

Edhe këtë kullë te lulishta e qeverisë, ka mbetur pa na bërë kryeministri!

“Zbardhet projekti më i ri në lulishten e kryeministrisë. Objekti është 7-katesh dhe synon të akomodojë shërbetorit e sulltanit tone (Ramës). Arkitekti që ka kryer këtë vepër synon të pasqyrojë brendësinë në trurin e sulltanit me anë të kësaj vepre arkitektonike”- shkruhet në The_Balkanista

Projekti synon të ndërtojë një kullë me idenë e një organi mashkullor te lulishtja e kryeministrisë. Por përveçse kulla është provokuese nga forma, ajo zonë është e mbrojtur dhe nuk lejohet ndërtime. Duke ditur se Rama nuk pyet për njeri do ta ndërtojë kullën 7-katshe në Bulevard. Nëse ngrihet opinion publik mund të tërhiqet Rama nga kjo ide e çmendur, sipas Balkanista, dhe të thotë se ishte fake news!

Ndonëse duket si shaka, shton The_Balkanista- prapë nuk e pamundur duke nënkuptuar se kryeministri bën gjithçka e jo vetëm këtë. I pyetur nga KJ zëdhënësi i kryeministrit tha se kjo është fakenews, por nisur nga vendimet e kryeministrit ku përherë thotë “fakenews”, por më pas ndërton kulla të mëdha, prish Teatro,etj dyshimet janë serioze.