Zbulohet foto, kush është vajza që i dha fund jetës në Berat, djali që shihni në foto i bënte…

Ajo ishte nxënëse në shkollën e mesme profesionale të qytetit të Beratit, në vitin e parë.

Adela Çaci dy ditë më parë piu f.o.stoksinë duke i dhënë fund jetës.

Ajo, mes lotësh dhe dhimbjes është përcjellë sot për në banesën e fundit.

16-vjeçarja Adela Çaçi kërcënohej nga një 17-vjeçar për publikimin e një video, ndërsa ndërmori aktin e rëndë pasi nuk duroi dot shantazhet që prej javësh i vinin me sms në telefonin e saj.

Mes dhimbjesh e lotësh, familjarë, miq, të afërm e nxënës shkolle shoqëruan kortezhin funebër për në varrezat e fshatit Duhanas, ku edhe jetonte vajza me familjen e saj.