Zbulohet truku në reklamën e Coca Cola-s

E keni munduar veten tuaj duke e pyetur: Si është e mundur që në reklamën e Coca-Cola, personazhi kryesor arrin që të pijë një shishe të tërë “më një frymë”, por në realitet nuk mund ta bëni dot?

Është një nga pyetjet që të lind sa herë e sheh një reklamë të tillë dhe për këtë ka menduar kompania.

E di si? Reklamuesit i shtojnë një tabletë antacid.

Kjo shërben për të parandaluar aciditetin nga ky ndihmon që të përfundosh një shishe të tërë Coca-Cola pa asnjë problem dhe vështirësi.

Image result for DRINKING COCA COLA GIF